Inteligentné riadenie budov

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE INTELIGENTNEJ TECHNIKY BUDOV

S inteligentným Internorm programom pre riadenie budov SmartWindow zvyšujete Váš komfort bývania. Môžete s ním pohodlne pomocou tabletu alebo smartphonu riadiť Internorm produkty I-tec vetranie, I-tec tienenie, tieniacu techniku a aj otváranie nadsvetlíkov.
SmartWindow má jednoduchú inštaláciu a ovládanie. Potrebujete k tomu iba malý „Gateway“, ktorý sa pripojí na dostupný WLAN-Router. Gateway zabezpečuje komunikačné rozhranie medzi aktuálnymi stavebnými prvkami a ovládačmi.
V App Store alebo Google Play si môžete aplikáciu App SmartWindow zdarma stiahnuť s príslušným inštalačným návodom.
Teraz Vám už nič nestojí v ceste pri používaní bezproblémového ovládania. Stavebné prvky, ktoré sa integrujú do ovládača budov, sa dajú jednoducho načítať, automaticky sa generujú do užívateľského rozhrania aplikácie a môžu byť ľubovoľne označené cez tablet príp. smartphone (bez dodatočného softvéru a PC), zoskupené podľa miestností a rozdelené.

Jednoduché ovládanie a komfort
Postačí Vám zopár ťuknutí prstom v užívateľskom prostredí, aby ste vytiahli a stiahli žalúzie, nastavili podľa potreby smer svetla, naregulovali si objem výmeny vzduchu pri rekuperácii alebo otvorili príp. zatvorili nadsvetlíky.

V užívateľskom prostredí je tiež možné uložiť si aj osobné nastavenia, takzvané scény. Tu je možné nastaviť užívateľom definované situácie aplikácie pomocou ťuknutia prsta.
Aby ste mohli súčasne obsluhovať viaceré rovnaké produkty, vytvorte si takzvané skupiny.

Bezdrôtový systém je možné jednoducho rozšíriť
Osvedčeným bezdrôtovým systémom, ako aj pomocou rôznych dodatočných komponentov dostupných v obchodoch s elektronikou vzniká možnosť, individuálne rozšíriť riadenie domu. SmartWindow zariadenie samé rozozná meteorologickú stanicu, spínaciu zásuvku, hlásiče otvorenia a požiarny hlásič, ktoré odporúča firma Internorm. Ďalšie komponenty si môžete jednoducho pridať pomocou sieťových modulov.

Výhody
Smart domáca technika poskytuje nielen určitý faktor zábavy pri ovládaní zariadení pomocou tabletu alebo smartphonu, navyše zvyšuje komfort vo Vašej domácnosti a optimalizuje spotrebu energie.
Foto 12- Gateway zabezpečuje komunikačné rozhranie medzi aktuálnymi stavebnými prvkami a ovládačmi
Foto 13- Cez tablet príp. smartphone sa stavebné prvky integrujú do ovládača budov, dajú sa jednoducho načítať a automaticky sa generujú do užívateľského rozhrania aplikácie

Archinfo.sk
Zoznam architektov
Slovenská komora architektov
© 2011 Ing. arch Štefan Moravčík, Tvorba web stránok, www.webcreators.sk | Webhosting - HostCreators | Admin