Strecha je komplexný systém

Každý architekt chce vytvoriť projekt, ktorý bude zaujímavý a zároveň funkčný. Keďže strecha s doplnkami patria k najnamáhanejším častiam domu, ich správny návrh je veľmi dôležitý. Ak výrobca dokáže okrem záruky na škridlu garantovať aj záruku na strešné doplnky, je to pre projekt veľká výhoda. Systémovú záruku Bramac preto ocenia architekti aj zákazníci!

Aké je riziko pri streche?

Kvalita použitých materiálov vypovedá aj o kvalite celkového projektu. Je potrebné si uvedomiť, že len samotná strešná krytina je počas rokov permanentne vystavená náročným podmienkam. Záruka je preto dôležitou súčasťou, ktorá by sa mala zohľadňovať pri jej výbere. Štandardne sa pohybuje na úrovni 30 rokov. Nemôžete však zabúdať na skutočnosť, že je to záruka len na samotnú krytinu. Dĺžka záruky na strešné doplnky sa pohybuje v zákonom stanovenej lehote 2 rokov. Je potrebné si však uvedomiť fakt, že riziko poškodenia strechy narastá s jej dĺžkou používania. V neskoršom období a v lokáciách s častým vyčíňaním extrémneho počasia je toto riziko vyššie. Preto netreba zabúdať, že strecha musí fungovať ako celok. Práve na to slúži systémová záruka.

Systémová záruka testovaná vo veternom tuneli

Moderní výrobcovia strešných krytín ponúkajú ucelené a komplexné riešenia strechy z vlastnej výroby. Aj tu sa nezabudnite uistiť, či ide o ucelený systém. Kvalitný výrobca, akým je napríklad Bramac, disponuje testovacím strediskom na kompletné systémové riešenie striech, ktorého súčasťou je aj veterný tunel. Testuje sa v ňom odolnosť a vlastnosti strešných krytín pri simulovaných búrkach, rýchlych zmrazovacích cykloch, horúčavách, UV žiarení a silných náporoch vetra. Iba ucelený systém testovaných originálnych doplnkov a kvalitnej strešnej krytiny zaručuje maximálnu funkčnosť a odolnosť strešného plášťa. Bramac tak môže zákazníkom garantovať nadštandardnú 15-ročnú záruku na funkčnosť strechy, čo je 7,5 x viac, ako je obvyklé na trhu pri zárukách s konkurenčným riešením.

Ako funguje systémová záruka?

Ak zákazníkom navrhnete strešné riešenie so systémovou zárukou, získajú tým niekoľko výhod. Ak by vaši zákazníci boli počas nasledujúcich rokov nútení strechu reklamovať, vďaka systémovej záruke prenecháte všetky starosti výrobcovi strešnej krytiny. V prípade uznanej reklamácie, zabezpečí výrobca na svoje náklady dodanie, výmenu chybného výrobku a opätovné položenie krytiny. Systémová záruka sa tak skutočne oplatí! Zákazníci si navyše môžu vybrať z veľkého množstva realizačných firiem, ktoré sú pravidelne školené na správnu pokládku celého strešného systému. So systémovou zárukou navyše získajú originálne strešné príslušenstvo, ktoré je vyvinuté presne na krytinu Bramac.

 Garancia kvality!

 Tak ako architekt sa podpisuje pod návrh stavby, tak aj výrobca strešného systému sa podpisuje pod spoľahlivé fungovanie strechy. Na to, aby zákazník získal potvrdenie, že jeho strecha disponuje systémovou zárukou, stačí naozaj málo. Je potrebné stiahnuť si registračný formulár pre poskytnutie záruky a vypísať ho. Realizátor strechy potvrdí v registračnom formulári podmienky montáže a odošle ho výrobcovi strechy. Po overení výrobcom bude zákazníkovi doručený záručný list na jeho adresu.

Archinfo.sk
Zoznam architektov
Slovenská komora architektov
© 2011 Ing. arch Štefan Moravčík, Tvorba web stránok, www.webcreators.sk | Webhosting - HostCreators | Admin